ВІТАЄМО З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дорогі друзі!

images cms image 000000987Прийміть мої щирі вітання з Днем молоді, який ми за традицією святкуємо у ці прекрасні літні дні!

Саме в молоді роки закладається фундамент на все майбутнє життя. Тому важливо правильно скористатися всіма перевагами вашого прекрасного віку. Сьогодні ваш час. Тож учіться, працюйте над собою, розвивайтеся духовно, інтелектуально, фізично! Дерзайте і перемагайте!

Ви – майбутнє нашої країни. Любіть свою Вітчизну не на словах, а конкретними добрими справами. Нехай ваші молоді енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знайдуть гідне втілення в особистому та суспільному житті, бізнесі та виробництві, науці, мистецтві, спорті, громадській та політичній діяльності.

images

Будуйте таку Україну, якою ви хочете її бачити, – успішну, процвітаючу державу заможних громадян.

Як керівник Держмолодьжитла, хочу зазначити, що колектив Фонду й надалі робитиме все від нас залежне для того, щоб зробити придбання власного житла молодими українцями реальним і можливим для максимально широкого числа молоді.

Бажаю усім, хто молодий не лише роками, але й духом, міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежності в думках. І, звичайно, драйву та сил втілити в життя те, до чого ви прагнете!

З повагою,

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву 

Сергій КОМНАТНИЙ