УВАГА!

До уваги громадян Вінницької області!

З 18.04.2018 року, у зв’язку з надходженням коштів у сумі 300,00 тис. грн. для надання пільгових довготермінових кредитів в рамках Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання кредитів на будівництво (придбання) житла для науково-педагогічних та педагогічних працівників затвердженого Постановою КМУ № 453 від 14.05.2008 року (далі – Порядок) розпочинається прийом документів необхідних для отримання кредиту в рамках Порядку!

Згідно Порядку для отримання кредиту кандидат подає до Вінницького регіонального управління  Держмолодьжитла такі документи:

заяву про надання кредиту;

копію паспорта;

документи, що підтверджують необхідність поліпшення  житлових умов, та/або довідку про перебування на обліку для поліпшення житлових умов;

довідку про склад сім'ї;

копію свідоцтва про шлюб (у разі його укладення);

довідку з місця роботи із зазначенням займаної  посади,  часу перебування на такій посаді та розміру заробітної плати;

інші документи, що підтверджують платоспроможність кандидата, довідки, що підтверджують доходи дорослих членів сім'ї, у разі потреби - договір поруки тощо; копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

У разі коли кредит надається для придбання житла на вторинному ринку,  додатково  подається складений відповідно до вимог законодавства звіт про результати експертної оцінки об'єкта купівлі-продажу.

Для отримання кредиту на будівництво індивідуального будинку крім зазначених документів кандидат подає завірені в установленому порядку копії будівельного паспорта, виданого місцевими органами містобудування та архітектури, проектно-кошторисної документації, дозволу на  виконання  будівельних робіт та документів, що посвідчують право на земельну ділянку під будівництво.

У разі подання кандидатом або позичальником документів, що містять неправдиві відомості, вони несуть відповідальність в порядку, передбаченому законодавством.

            Додатково повідомляємо:

 

Черговість надання кредитів визначається за датами реєстрації заяв кандидатів про надання кредитів з повним пакетом документів передбачених Програмою.