ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ, КЛІЄНТИ (КАНДИДАТИ/ПЕРЕМОЖЦІ/ПОЗИЧАЛЬНИКИ) !!!!!!!!!

В зв’язку запровадженням на території України воєнного стану в Україні, на підставі Указу Президента України  від 24.02.22р. № 64/2022, з врахуванням наказу Держмолодьжитла від 23.02.2022 року № Н з ОД-8/8 для працівників Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла з 24.02.2022 року запроваджено режим дистанційної роботи до моменту скасування воєнного стану в Україні.

Додатково повідомляємо про те, що відповідно до листа Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області адміністративний будинок за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (в якому Вінницьке регіональне управління Держмолодьжитла орендує приміщення) внесений в перелік об’єктів критичної інфраструктури міста та знаходиться під охороною підрозділу Національної гвардії України.

Враховуючи воєнний стан, вхід в адмінбудинок дозволений виключно співробітникам установ, які орендують приміщення, за списками наданими їх керівниками.

Таким чином, на підставі вищенаведеного, з метою вирішення нагальних питань пов’язаних з діяльністю Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла рекомендуємо користуватись дистанційними засобами зв’язку, а саме: за телефоном +380976785249 (також за цим номером телефону працює Viber) або електронною скринькою vn.02@molod-kredit.gov.ua