ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ ЩОДО ПРИЙОМУ ЗАЯВ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ПІЛЬГОВИЙ КРЕДИТ НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА ВІД ГРОМАДЯН - УЧАСНИКІВ ПРОВЕДЕННЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ ТА/АБО ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ (ПОСТАНОВА КМУ ВІД 27.11.2019 № 980)

Відповідаємо на найчастіші питання, які зараз надходять до нашого регіонального управління:

1. Заяви-анкети подані в період з 03.12.2019 року по 05.12.2019 року та внесені в реєстри відповідної категорії (ВПО або АТО(ООС)) залишаються актуальними, подавати їх повторно не потрібно!

2. Фінансування програми  поки що не передбачено. У разі відновлення фінансування на сайті регіонального управління буде розміщена відповідна новина.

3. Прийом нових Заяв-анкет буде здійснюватися наступним чином:

- через офіційний сайт Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла (вкладка ЖИТЛОВІ ПРОГРАМИ – КРЕДИТ ДЛЯ ВПО ТА АТО (ООС) – ПОДАТИ ЗАЯВУ-АНКЕТУ) посилання:

https://vn.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-dlya-vpo-ta-ato-oos/podaty-zaiavu-anketu 

- через електрону пошту: vn.02@molod-kredit.gov.ua

- через пошту: адреса 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе 7, адмінбудівля «Книжка», каб. 723.

4. Реєстрація здійснюється по даті та часу отримання документів. Документи, які подані через електронну пошту – по даті та часу подачі.

5. Заява та анкети будуть активовані на сайті 10.09.2020 року. Зверніть увагу! Бланки документів відрізняються від тих, які подавалися в 2019 році, на сайт розміщені нові бланки, прохання друкувати їх з сайту, а не користуватися раніше збереженими.

6. Заява та анкети, які надійдуть до 09:00 10 вересня 2020 року для реєстрації не підлягають!

7. Якщо Ви внутрішньо переміщена особа та учасник АТО (ООС) - Вам потрібно поставити галочку лише в одному пункті на Ваш вибір.

8. Вінницьким регіональним управління розглядаються Заяви-анкети лише стосовно придбання житла в межах Вінницької області. Якщо Ви бажаєте придбати житло в іншій області, Вам потрібно звертатися до відповідного регіонального управління. Адреси є на офіційному сайті Держмолодьжитла. За посиланням: https://www.molod-kredit.gov.ua/

9. Крім Заяви-анкети та Анкет не потрібно ніяких документів. Про перелік документів, необхідних для отримання кредиту Вам буде повідомлено пізніше, коли до Вас дійде черга.

10. Бажаючими взяти участь в програмі заповняється Заява-анкета, Анкета кандидата та Анкети членів сім’ї кандидата (окремо на кожного члена сім’ї, в т.ч. на дітей). Документи повинні бути підписані всіма членами сім’ї. За дітей підписує один з батьків (зразки оформлення можна переглянути за посиланням https://www.molod-kredit.gov.ua/images/DOCUMENTS/ZhYTLOVI-PROHRAMY/kredyt-dlya-vpo-ta-ato-oos/zayava-anketa/zrazok.pdf ).

11. Заяви, анкети, які заповнені не повністю, не підписані або мають виправлення до розгляду не приймаються!

 

Також велике прохання, після направлення Заяв перевіряйте електронну скриньку, зазначену в Заяві, на предмет отримання листа з можливими зауваженнями до оформлення документів!