ПОЗИЧАЛЬНИКАМ, ЯКІ ОТРИМАЛИ КРЕДИТ ЗГІДНО ПОСТАНОВИ КМУ № 343 «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ЗДЕШЕВЛЕННЯ ВАРТОСТІ ІПОТЕЧНИХ КРЕДИТІВ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНИМ ЖИТЛОМ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОЛІПШЕННЯ ЖИТЛОВИХ УМОВ» ВІД 25.04.2012Р.)

ПОЗИЧАЛЬНИКАМ, які отримали кредит згідно Постанови КМУ № 343 «Про затвердження Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов» від 25.04.2012р.)

ПОВІДОМЛЯЄМО:

На підставі п. 3.2.4. Договору про надання часткової компенсації процентів Позичальники взяли на себе зобов’язання в період отримання часткової компенсації процентів, після завершення будівництва Житла та оформлення права власності Позичальника на Житло, щороку до 1 травня надавати Одержувачу документ, що підтверджує факт реєстрації Позичальника та членів його сім’ї за місцезнаходженням Житла.

 

На підставі п. 4.6. Договору про надання часткової компенсації процентів у разі неналежного виконання п. п. 3.2.4, 3.2.12. Позичальник сплачує Одержувачу штраф у розмірі 150 (сто п’ятдесят) гривень за кожне порушення.