Місцевим житловим програмам бути!

Вінницьким регіональним управлінням Держмолодьжитла у 2018 році продовжується робота з органами місцевої влади та самоврядування направлена на залучення додаткових коштів місцевих бюджетів на реалізацію заходів Комплексної регіональної програми пільгового довготермінового кредитування громадян, які потребують поліпшення житлових умов у Вінницькій області на 2018 – 2022 роки і розширення кола її учасників.

Так, за результатами проведеної роботи з Літинською районною державною адміністрацією та Літинською районною радою наразі отримано відповідь про те, що на 2019 рік Комплексною районною програмою пільгового довготермінового кредитування громадян, які потребують поліпшення житлових умов у Літинському районі на 2018-2022 роки передбачено виділення коштів з місцевих бюджетів для надання пільгових довготермінових кредитів в сумі 800,00 тис. грн. із загального фонду та 93 795,00 грн. по спеціальному фонду.

За інформацією Літинської районної державної адміністрації кошти у 2019 році будуть виділятись на чергових сесіях Літинської районної ради під діючу програму по мірі звернення громадян, які потребують поліпшення житлових умов у Літинському районі.

Запрошуємо мешканців Літинського району до Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла на консультації за адресою: 21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе 7, кім. 721 (відділ з надання кредитів - з 9:00 до 18:00 год. з понеділка по четвер, п’ятниця з 9:00 до 16:45 год., обідня перерва з 13:00 до 13:45 год.) з метою подальшого збору документів та постановки на облік кандидатів по вищевказаних місцевих житлових програмах.

 

Детально з програмою можна ознайомитись на нашому сайті в розділі «Інші регіональні програми» за посиланням: https://vn.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/inshi-rehionalni-prohramy