ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО: КУРС ДО ВІДКРИТОСТІ ТА ПРОЗОРОСТІ

3cСьогодні, 26 лютого, у Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву відбувся навчальний тренінг з питань електронного декларування. Участь у тренінгу взяли члени правління установи Ельвіра Левченко іСергій Кошеленко, головний бухгалтер Наталія Печерська та керівники  структурних підрозділів Фонду. В онлайн-режимі у заході взяли участь директори та відповідальні представники регіональних управлінь Держмолодьжитла.

Нагадаємо, 1 січня почався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік. Поданню декларацій повинно передувати вивчення всіх нюансів цього процесу та додержання законодавства і відповідних інструкцій. Це й стало темою семінару.

Уповноважена з антикорупційної політики Держмолодьжитла Любов Паустовська розповіла про особливості нинішньої кампанії з декларування. Вона звернула увагу відповідальних осіб – декларантів як на необхідність додержання термінів подання електронних декларацій, так і на правильність їх заповнення. Були дані відповіді на запитання, що надійшли протягом семінару.