Кредитування за рахунок коштів статутного капітау держмолодьжитла в рамках виконання державної програми забезпечення молоді житлом

Постановою КМУ № 1090 від 18.12.2018 року внесено зміни до постанови КМУ № 488 від 11 травня 2011 року «Питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

В рамках реалізації вищевказаної програми Вінницьким регіональним управлінням Держмолодьжитла загалом надано 132 консультації громадянам. Для участі в програмі у І півріччі на офіційному сайті Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла уже зареєструвались у відкритій електронній черзі 30 громадян. В межах наявного бюджетного фінансування за 6 місяців поточного року Держмолодьжитлом в особі Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла надано 4 кредити на загальну суму 1 931 961,00 грн. Усі кредити надані на будівництво власного житла в житлових об'єктах з високим ступенем будівельної готовності, які співпрацюють з Вінницьким регіональним управлінням Держмолодьжитла.